Creare site Wordpress

Creare site WordPress in 2023

WordPress este cea mai populara platforma dedicata blogging-ului si-n acelasi timp o solutie optima pentru a construi un site de prezentare, portal, ziar online sau chiar magazin online. Noi utilizam platforma WordPress de peste 10 ani, peste 90% dintre site-urile pe care le-am creat avand la baza acest CMS care a cunoscut numeroase transformari in ultima vreme. Ajuns la versiunea 6.1.1, cea mai puternica de altfel, WordPress-ul ne ofera posibilitatea de a crea orice tip de site, numeroasele template-uri regasite pe piata cat si modulele prin care pot fi adaugate noi functionalitati ajutandu-ne sa raspundem pozitiv tuturor solicitarilor pe care clientii nostri le au.

Dincolo de flexibilitatea pe care o ofera WordPress, unul dintre principalele avantaje si motive pentru care alegem sa utilizam sistemul de management al continutului este vasta comunitate a dezvoltatorilor si contributorilor.

Serviciul de creare site WordPress este adresat tuturor proprietarilor unor business-uri online care doresc o prezenta adecvata pe internet. Platforma, CSM la baza(solutie de management a continutului), beneficiaza de o structura extrem de solida care se traduce printr-un panou de administrator usor de utilizat, cod sursa curat care permite crearea unei structuri optimizate SEO, multiple posibilitati de customizare dar si module aditionale prin care se pot aduce in prim-plan noi functionalitati.

Toate cele trei pachete pe care vi le oferim in ceea ce privestea crearea site-urilor au la baza platforma WordPress, diferentele fiind la nivelul designului si al functionalitatilor. Indiferent de pachetul pe care il veti alege, vom acorda o atentie sporita necesitatilor dumneavoastra si vom utiliza ultima versiune a platformei cat si cele mai bune module si functionalitati, totul pentru a va putea bucura de un site perfect functional, capabil sa ofere utilizatorilor o experienta online desavarsita.

Componentele si functionalitatile unui site dezoltat pe platforma WordPress

Principalul avantaj al platformei WordPress este insusi structura pe care au gandit-o dezvoltatorii, utilizatorul avand la dispozitie o interfata de administrare pe care o pot folosi cu un minim de cunostinte. Noi traducem acest avantaj ca fiind unul dedicat exclusiv clientilor care nu cunosc mediile de programare aferente si doresc, totusi, sa isi poata manageria cu usurinta site-ul.

Prin intermediul panoului de administrare disponibil de orice site realizat pe platforma WordPress se pot modifica paginile, meniurile, se pot adauga sau elimina articole de blog, se pot face modificari ale interfetei grafice disponibile utilizatorilor si se pot implementa module prin care numarul functionalitatilor creste simtitor.

Administrarea unui site in WordPress

Cum panoul de administrator este sectiunea dedicata exclusiv managerierii site-ului si nu are nicio repercusiune in randul experientei avute de utilizator, o a doua componenta de baza a oricarui site WordPress este interfata grafica. Ne referim la ceea ce se afiseaza utilizatorului care va acceseaza site-ului, nimic altceva decat structura pe care chiar dumneavoastra ati gandit-o, grafica implementata de echipa noastra de web designeri, continutul paginilor si al articolelor de blog, functionalitatile care vor ajuta la navigarea pe pagina si numeroase alte sectiuni din site.

Putem crea orice tip de site cu ajutorul platformei WordPress, pornind de la un banal blog personal si pana la site-uri de prezentare complexe, portaluri de stiri sau magazine online dedicate comercializarii unor produse diversificate. Posibilitatile unui client care dispune de un site realizat de echipa noastra de programatori si web designeri cu ajutorul solutiei CMS WordPress sunt nelimitate, peste 90% dintre modificarile pe care le puteti aduce site-ului dumneavoastra fiind posibile fara a fi nevoie de cunostinte solide de programare.

Desigur, avem competenta necesara pentru a va realiza diverse customizari la cerere, totul in baza contractului pe care il incheiem in momentul in care ne angajam sa va oferim serviciu de creare site, insa avantajul suprem al oricarui site dezvoltat cu ajutorul acestui CMS este faptul ca panoul de administrare este flexibil si usor de utilizat.

Puteti adauga un numar nelimitat de pagini, imagini, meniuri, formulare sau articole de blog, va puteti implementa cu usurinta galerii multimedia, introducerea continutului afisat utilizatorilor se face prin intermediul paginilor si al sectiunilor, in timp ce statisticile pot fi accesate in baza unui modul de administrare pe care il vom implementa special pentru dumneavoastra.

Analiza noastra de piata ne indica faptul ca WordPress nu este doar cel mai utilizat CMS pentru realizarea unui site, ci si una dintre solutiile cele mai usor de manageriat de catre client. Fiind extrem de flexibil si usor de administrat, am decis sa utilizam in proportie de 90% acest CMS in cadrul solicitarilor clientilor nostri, rezultatul fiind site-uri performante, cu o interfata grafica prietenoasa, adaptata pentru orice tip de dispozitiv.

Va doriti un site dezvoltat pe platforma WordPress pentru afacerea dumneavoastra? Contactati-ne, avem intotdeauna solutia potrivita pentru necesitatile oricarui client!