site-responsive

Creare site

Avem capacitatea de a crea orice tip de site, tehnologiile utilizate permitandu-ne sa concepem proiecte de succes pentru afaceri online de succes. Bloguri, site-uri de prezentare, portaluri online, site-uri de stiri sau magazine online, vi le oferim in cea mai buna forma pentru a va putea de bucura de aprecierile vizitatorilor sau a potentialilor clienti ai afacerii administrate.

In majoritatea cazurilor, site-urile realizate de noi au la baza cel mai popular CMS(Content Management System) de pe piata, WordPress, o platforma administrabila cu multiple posibilitati de customizare. Astfel, fiecare site realizat vine la pachet cu panou de administrare, modul de SEO on page inclus, un numar nelimitat de pagini, articole sau categorii, posibilitatea de creare a galeriilor multimedia, formulare de contact si numeroase alte functionalitati prin care proiectul dumneavoastra online capata o estetica si o utilitate aparte.

Optimizare seo

Exista nenumarate metode de a va promova afacerea pe internet, optimizarea pentru motoarele de cautare devenind, de-a lungul timpului, cea mai rentabila solutie. Aveti la indemana experienta unei echipe care a optimizat site-uri pret de mai bine de 5 ani, in acest timp avand rezultate excelente pentru clienti care au avut incredere in serviciile oferite.

Serviciul de optimizare SEO este unul complex si implica parcurgerea mai multor etape. In cazul clientilor care au ales serviciile noastre de creare site, munca noastra este facilitata de o implementare preventiva a unei optimizari on page, de partea cealalta situandu-se clientii care dispun deja de un site dar care nu este optimizat pe pagina corespunzator. Pornind de la o optimizare on page adecvata si de la un studiu in privinta oportunitatilor nisei(cuvinte cheie) si a concurentei, vom elabora o strategie care implica o campanie de link building si o mentenanta ulterioara, totul traducandu-se prin pozitii de top in cadrul motoarelor de cautare.

optimizare-seo
mentenanta-site

Administrare & mentenanta

Am finalizat proiectul asupra caruia am convenit? Va punem la dispozitie si solutii de administrare si mentenanta, in acest fel avand garantia ca site-ul pe care vi l-am realizat va fi intotdeauna updatat cu informatiile pe care vi le doriti. In ceea ce priveste mentenenta, o recomandam in special persoanelor care nu dispun de cunostinte avansate de programare si administrare site, un serviciu optim prin care aveti certitudinea ca site-ul se prezinta intr-o stare impecabila ori de cate ori va fi accesat.

Uita de probleme cu hostingul, cu ofertele expirate sau cu continutul lipsa. Avem o solutie de manageriere prin care toate sarcinile de administrare raman in slujba noastra.

Ne dedicam fiecarui proiect realizat si va oferim siguranta si profesionalism ori de cate ori ne solicitati serviciile. Specialistii nostri sunt axati pe performanta si au capacitatea necesara pentru ca site-ul dumneavoastra sa se prezinte adecvat si sa ofere informatie de calitate vizitatorilor.

Sunteti dispus sa colaborati alaturi de profesionisti?

OFERIM CONSULTANTA GRATUITA